Begeleiding

Ambulant:
vanuit jouw situatie wordt bekeken wat jij nodig hebt in begeleiding, thuis en als dagbesteding en waar nodig een combinatie van beide. Je zult met je coach een gericht plan maken en hier samen aan werken.

Talenten analyse:
Je maakt kennis met verschillende werkzaamheden, activiteiten en uitdagingen en onderzoekt samen met je coach waar je goed in bent, hoe je motivatie is en leert jezelf kennen en ontdekken. Je bouwt samen een portfolio op en werkt deze in een stappenplan uit.

Maatschappij college:
Welke vaardigheden heb je nodig, welke certificaten kun je halen? Hoe verloopt een kennismaking met een bedrijf of waar moet je zijn? Hoe bereik je het hoogste resultaat met een sollicitatie? Hoe kun je jezelf voorstellen? Bereid jezelf voor op wat jij kunt en wilt.

Leer/werk/deel:
Stage, werktraject of maatschappelijke stage. Deel je ervaring in buddyproject MEI!.

 MEI! biedt verschillende vormen van begeleiding, die veelal tijdens of rondom de dagbesteding ingezet wordt. In eerste instantie zal er sprake zijn van 1  begeleider per werkgroep (maximaal 6 deelnemers).


Iedere deelnemer krijgt een jobcoach die de contacten onderhoudt met het netwerk van de deelnemer en natuurlijk ook met jou. Wanneer je klaar bent om binnen een bedrijf stage te lopen of te werken, zal de jobcoach contact met je blijven houden. Hoe deze contacten eruit zullen zien, worden samen met jou besproken en in een plan gezet.  

Indien nodig biedt MEI! ook individuele begeleiding. Het kan voorkomen dat jij nog niet geheel toe bent om (volledig) deel te nemen aan een traject van MEI! om welke reden dan ook. Een ambulant voortraject is heel goed mogelijk. Ambulante begeleiding bij jou thuis, gecombineerd met deelnemen aan de dagbesteding is ook een mogelijkheid.

Wij verzorgen geen huisvesting voor de deelnemers.