MEI! in de maatschappij

MEI! heeft participeren in de maatschappij hoog in het vaandel staan.
Het doelgericht trainen met als doel stage te kunnen lopen, het werken bij een bedrijf of een zinvolle dagbesteding behoren tot de vele mogelijkheden bij MEI!. Voldoening is waar het om gaat. Zelfredzaamheid kan ook worden vergroot door lowbudget te leren koken. Wat is er nou mooier dan dat er alleenstaanden of mensen met een smalle beurs een avond kunnen genieten van jouw kookkunsten?

Daarnaast vergeten wij het belangrijke werk van vrijwilligers niet. Vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in de maatschappij en doen dit vaak met veel passie en plezier. Mogelijkheden voor vrijwilligers werk bij MEI! is natuurlijk aanwezig.

Veel ouderen worden langzamerhand hulpbehoevend maar willen uiteraard zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Hulp vragen aan de toch al drukke kinderen kan voelen als belemmering. Kleine klusjes zelf, of laten doen is vaak te duur of om een andere reden niet mogelijk. MEI! biedt hulp, voor mensen met een klein budget. Samen met onze deelnemers is bijvoorbeeld een tuin zo weer netjes of een boodschap snel gedaan. Kleine huishoudelijke klusjes doen we ook. Bij MEI! wordt werk in het tempo van de deelnemers gedaan, een gezellig praatje tussendoor past daar ook bij.

Er zijn veel meer mogelijkheden dan hierboven staan omschreven. MEI! denkt in mogelijkheden, uw aanvraag, als particulier, als instelling of bedrijf wordt omgezet in een praktische plan van aanpak, samen met onze deelnemers. Ideeën?
Neem contact op met MEI!