Particulieren

MEI! zet zich in voor de maatschappij, door en voor mensen in deze maatschappij. De deelnemers van MEI! hebben baat bij het opdoen van ervaringen, die voor hen helaas niet vanzelfsprekend zijn. Aan de motivatie ligt het vaak niet.
Begeleiders van MEI! ondersteunen, begeleiden en coördineren de klussen die gedaan moeten worden. In principe accepteert MEI! klussen van iedereen, toch willen we onderscheid maken. Wij verlenen voorrang aan de medemens op leeftijd en/of een smalle beurs, juist om hen van dienst te kunnen zijn. Voor Jan Modaal (en meer) is MEI! ook aantrekkelijk, maar hanteren we andere prijzen.
Klussen en prijzen gaan in overleg met de aanbieder. 

Hieronder staan enkele voorbeelden van klussen, uiteraard staat het vrij andere klussen aan te melden.

- Tuin netjes maken
- Boodschappen doen
- Huishoudelijke ondersteuning
- Auto wassen

De opbrengsten van het de klussen, het onderhoudsteam en andersoortige werkzaamheden is bedoeld voor diverse doeleinden, te weten; het verbeteren van de klus/onderhoud teams (materiaal), enkele activiteiten voor de deelnemers en het resterende bedrag zal worden gespaard en samen met onze deelnemers in een project worden gestoken ergens in de wereld, om ook die mensen een kans te bieden! Voor en door elkaar, is onze visie!

U kunt het formulier "aanmelden bedrijven/particulier" invullen voor werkzaamheden die u wilt aanbieden.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om uw aanvraag te bespreken.